Termékajánló
Ingyenes szállítás

TOP termékek
Hírlevél
Szavazás
Milyen gyakran cserélsz üvegfóliát?
Félévente
Negyedévente
Évente
A telefont cserélem, nem az üvegfóliát
Fizetési megoldás
Termék részletek


Blow TWS Bluetooth sztereó headset v5.0 + töltőtok - Blow Earbuds BTE100 True Wireless Earphone - fehér

9 599 Ft
- A Blow Earbuds BTE100 fülhallgatói garantálják a kellemes hangzást és a teljes kényelmet zenehallgatás közben - a készülékek könnyűek és tökéletesen illeszkednek a fülekhez, így a hosszú órás hallgatás nem jelent problémát.

- A beépített érintőpanel lehetővé teszi a zene vezérlését és a hívások kezelését, míg a nagyméretű akkumulátorok és a mellékelt töltőtokok lehetővé teszik a hosszú működés örömét.

- A beépített Bluetooth 5.0 funkció a népszerű vezeték nélküli kommunikációs szabvány legújabb és optimalizált változata - még inkább a mobil eszközökhöz és a vezeték nélküli elektronikus kiegészítőkhöz igazodva. Gyorsabb sebességet, stabilitást és energiahatékonyságot biztosít, és mindez jobb hangminőséget is eredményez.

- A fülhallgató automatikusan bekapcsol és párosul egymással, amint leveszik a töltőtokról. A fejhallgató készülékünkhöz való első, kézi csatlakoztatása után minden további csatlakozás automatikusan megtörténik.

- A Wireless Blow fülhallgatókat úgy tervezték, hogy a felhasználó teljes kényelmet érezzen a hosszú zenehallgatás során - a szilikon párnáknak és az egyes fülhallgatók rendkívüli könnyedségének köszönhetően a fülhez tökéletesen illeszkedik.

- A fülhallgató rendelkezik egy speciális vezérlőgombbal, amely lehetővé teszi a működésük vezérlését - lehetővé teszi a zene lejátszását vagy leállítását, a dal megváltoztatását, a telefonhívások fogadását és elutasítását, valamint az utolsó szám tárcsázását.

- A lítium-polimer fejhallgató-akkumulátorok akár 3 órán át is megszakíthatatlanul működnek. 

- Bluetooth verzió: 5.0

- Hatótáv: 10 m

- Fejhallgató-elemek: lítium-polimer 40 mAh x 2

- Akkumulátor töltőtok: 250 mAh lítium polimer

- Hangszóró: 10 mm átmérőjű, 16 Ohm

- SNR: 80 dB

- Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 KHz

- Töltési idő: 1,5 - 2 óra

- Zene lejátszási idő: legfeljebb 3 óra • Gyártó
  Blow
  Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  CT0030
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés